[ProjectSCZ-FIAM] SCZ - Uitnodiging bijeenkomst 19 december en meer

Raoul Teeuwen raoul.teeuwen at surfnet.nl
Thu Sep 6 09:20:32 CEST 2018


Beste SCZ-betrokkene.

(deze mail is gestuurd naar projectscz-fiam at list.surfnet.nl<mailto:projectscz-fiam at list.surfnet.nl> en, omdat vermoedelijk niet iedereen zich voor die lijst heeft aangemeld (kan hier), de bij ons bekende contactpersonen van pilots)

Voorop gesteld: kijk even met wie binnen je pilot of instelling je dit bericht/deze info wil delen.

BIJEENKOMST 19 DECEMBER
We stemmen veel 1-op-1 met jullie af in de diverse pilots<https://wiki.surfnet.nl/display/SCZ/Pilot+partners>. Maar het lijkt ons ook goed om weer een keer bij elkaar te komen om te bespreken wat de stand van zaken van de SZC is, waar de verschillende pilots staan, en om van elkaars ervaringen te leren. Wij hebben 19 december een zaal gereserveerd van 10:30-14:00.  Punten voor de agenda zijn de status van de SCZ, zowel qua techniek als qua dienstontwikkeling, ‘hoe nu verder’, status rond go/no go, en kort met elkaar delen wat er in elke pilot is gebeurd.

Als jullie daar bij willen zijn, meld dan aub zsm, maar voor 1 dec. of je er bij wil zijn en met hoeveel mensen, zodat we kunnen proberen te zorgen dat iedereen ook in de zaal past (op korte termijn van zaal veranderen gaat niet lukken) en we genoeg lunch kunnen regelen. Mail hiervoor naar raoul.teeuwen at surfnet.nl<mailto:raoul.teeuwen at surfnet.nl> (lijkt me niet handig om dat op de lijst te doen), dan voeg ik je toe aan de afspraak.

We zullen kijken of we ook een live stream kunnen regelen, maar ik durf niet te garanderen dat dat daadwerkelijk lukt.

Als je verdere ideeën, wensen, vragen etc hebt over wat er op de bijeenkomst aan bod moet komen, dan horen we het graag!

COmanage DEVS IN UTRECHT
Zoals eerder gemeld zijn volgende week de COmanage developers een week in Utrecht.  Ook daarna zullen zij in totaal 5 weken aan wensen vanuit SCZ werken. Een van de zaken die wat ons betreft hoog op de agenda staat is de UI/UX;  daarvoor hebben we hulp ingeschakeld van Keen Design die een voorstel gaat uitwerken en daarbij ook bij een aantal mensen van de pilots langs zal gaan.

GO/NO GO nadert
Voor het SCZ-project is het najaar een belangrijke periode: aan het eind van het jaar zullen de afgevaardigden van de instellingen beslissen we of door mogen ontwikkelen naar Productie, en voor die tijd zullen we daarvoor een businesscase voorbereiden. We zijn nog aan het kijken of en hoe we de beslissende organen/personen nog kunnen voeden met ‘informatie vanuit het veld zelf’, zodat duidelijk is dat en in welke mate er behoefte is aan zoiets als de SCZ.

Dat was het even voor deze update.

Met vriendelijke groet,

Raoul Teeuwen

SURFnet | Productmanager Trust & Identity | Kantoren Hoog Overborch (Hoog Catharijne) | Moreelsepark 48 - 3511 EP Utrecht | tel:0887873496 | tel:+31641195989 | raoul.teeuwen at surfnet.nl<mailto:raoul.teeuwen at surfnet.nl> | www.surfnet.nl<http://www.surfnet.nl> | www.surf.nl/route<https://www.surf.nl/route>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://list.surfnet.nl/mailman/private/projectscz-fiam/attachments/20180906/0258f7c5/attachment.html>


More information about the ProjectSCZ-FIAM mailing list